Swinka jest chora czy co,ze tak kosci lamie?wild young pisze:świnka znowu złamała nogę
Swinka miala zlamanie otwarte a Ty dopiero po 5 dniach wzielas ja do weta?A wiesz,ze istnieje pogotowie weterynaryjne?!!!wild young pisze:(Wielka Sobota) świnka znowu złamała nogę, U weterynarza byłam dopiero wczoraj, bo akurat w ten czas, kiedy świnka złamała nogę weterynarze byli pozamykani.
]kazde stworzenie po narkozie jest bardzo spragnione,zapewnij jej tyle wody ile chcewild young pisze:Jak wstałam rano poidełko było już puste, więc nalałam jej wody znowu i wyszłam do szkoły. Przyszłam ze szkoły - poidełko puste.
Normalne,swinka jest obolala,przerazona i zestresowana,ale koniecznie musi jesc,wiec obserwuj ja uwaznie i w razie czego dokarmiaj,tylko ostroznie,skoro swinka jest polamana.wild young pisze:i tuta drugie pytanie: czy to nie jest zbyt mało? czy to normalne, że świnka mało je po operacji?
Swinka miala zlamanie otwarte a Ty dopiero po 5 dniach wzielas ja do weta?A wiesz,ze istnieje pogotowie weterynaryjne?!!!wild young pisze:(Wielka Sobota) świnka znowu złamała nogę, U weterynarza byłam dopiero wczoraj, bo akurat w ten czas, kiedy świnka złamała nogę weterynarze byli pozamykani.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości