Róziaczek pisze:ja nie kupuje żadnych ziół-świnka żyje, jest zdrowa, tylko latem poskubie wszystko co jest w trawie
To nie o to chodzi, że świnka bez ziół będzie w gorszym stanie zdrowotnym, będzie chora itd. To jest po prostu przysmak dla świnek, który dodatkowo jest zdrowy. Ja moim świnkom nigdy nie kupowałam ziółek, bo nie miałam gdzie. A do internetowych przesyłek jakoś przekonania nie mam. Za to suszyłam sama różne rośliny, świnki były zachwycone.
Pusia- 02.06.2004-12.12.08 To ty byłaś ze mną przez te najlepsze lata, To ty lizałaś moją twarz, gdy z oczu ciekły mi łzy. I mimo to, że ciebie już ze mną nie ma, W moim sercu na zawsze pozostaniesz tylko Ty... ;*
Ja raczej susze zioła, czasami coś kupie ale zawsze musze coś mieć jak zaczną piszczeć (właśnie zioła lub warzywa/owoce). Co do rzeżuchy to moje świnki miały ze 3 tygodnie temu, raz od czasu im daje one lubią, ale to musi kilka dni rosnąć, żeby świnki miały jednorazową wyżerke, w lecie z tego rezygnuje, z ziół też bo wtedy mam dużo warzyw, owoców, trawe i różne świeże liście.
U mnie taka lista i cena Gizmulki: -zioła podstawowe HP świnka morska 4/5 -zioła uzupełniające HP świnka morska 3/5 -ziele mniszka z kwiatem HP 10/5 A inne suszonki HP to średnio 4/5 wychodzi Innych firm nie kupuję, po prostu HP mi w zupełności starcza.