Tak z ciekawości, tylko musisz szukać maluszka, lepiej się dogadają, prawdopodobnie. O łączeniu to wiesz co i jak chyba
 Tak z ciekawości, tylko musisz szukać maluszka, lepiej się dogadają, prawdopodobnie. O łączeniu to wiesz co i jak chyba  A imię masz już jakieś, czy zostanie takie jak było?
 A imię masz już jakieś, czy zostanie takie jak było? Tak z ciekawości, tylko musisz szukać maluszka, lepiej się dogadają, prawdopodobnie. O łączeniu to wiesz co i jak chyba
 Tak z ciekawości, tylko musisz szukać maluszka, lepiej się dogadają, prawdopodobnie. O łączeniu to wiesz co i jak chyba  A imię masz już jakieś, czy zostanie takie jak było?
 A imię masz już jakieś, czy zostanie takie jak było? Musi fajnie wyglądać
 Musi fajnie wyglądać  Ja gdybym miała brać to chyba też bym rozetkę wzięła, ale to dlatego, że mam już gładką
 Ja gdybym miała brać to chyba też bym rozetkę wzięła, ale to dlatego, że mam już gładką  Mimo wszystko wolę gładkie. Fajnie, że Aslanek będzie mieć kolegę. A tak to zobacz, wszedłeś(weszłeś?) na forum i już, klatka setka, kolega
 Mimo wszystko wolę gładkie. Fajnie, że Aslanek będzie mieć kolegę. A tak to zobacz, wszedłeś(weszłeś?) na forum i już, klatka setka, kolega   U mnie też tak było
  U mnie też tak było 
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości