Najbardziej mi się podoba Ibisek i Diego ^^ ale i tak wszystkie są piękne

.
. .
. (około miesiąca). Dwa razy dziennie dostają warzywa (choć teraz latem jedzą mniej granulatu i mniej więcej w połowie dnia domagają się o trzecią porcję warzyw), a od czasu do czasu owoce (2-3razy na tydzień) na które daję około 10zł dziennie (w zależności co dostają z reguły są to mieszanki 3 różnych warzyw na dobę). Dwa razy w miesiącu kupuję witaminę C (CEBION), która u nas kosztuję 20zł. Również nie ominął nas w tym miesiącu weterynarz na którego wydałam 48zł
 (około miesiąca). Dwa razy dziennie dostają warzywa (choć teraz latem jedzą mniej granulatu i mniej więcej w połowie dnia domagają się o trzecią porcję warzyw), a od czasu do czasu owoce (2-3razy na tydzień) na które daję około 10zł dziennie (w zależności co dostają z reguły są to mieszanki 3 różnych warzyw na dobę). Dwa razy w miesiącu kupuję witaminę C (CEBION), która u nas kosztuję 20zł. Również nie ominął nas w tym miesiącu weterynarz na którego wydałam 48zł  .
.

. Wpisowe i przydomek przecież też kosztowały. Ale warto bo to sama radość!
. Wpisowe i przydomek przecież też kosztowały. Ale warto bo to sama radość!

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość