Planuje wziąć dwie samiczki rozetki z zoologicznego.Znam niedaleko mnie zoologiczny w którym wiem że dobrze się zajmują świnkami morskimi.Jest tam miła,kompetentna pani, którą poznałam. Bardzo się cieszę. Ze świnek morskich

Bardzo miło, że dołączasz do grona miłośników świnek morskich. Super, że chcesz mieć dwie samiczki. Rozważ proszę możliwość kupna świnkek od któregoś z zarejestrowanych hodowców lub adopcji ze Stowarzyszenia Pomocy Świnkom Morskim, mnóstwo świnek czeka na ciepły dom. Pani w zoologicznym z pewnością jest bardzo miła, pamiętaj że jesteś dla niej potencjalną klientką. Gdybyś miała pytania, chętnie pomożemy.
  Bardzo miło, że dołączasz do grona miłośników świnek morskich. Super, że chcesz mieć dwie samiczki. Rozważ proszę możliwość kupna świnkek od któregoś z zarejestrowanych hodowców lub adopcji ze Stowarzyszenia Pomocy Świnkom Morskim, mnóstwo świnek czeka na ciepły dom. Pani w zoologicznym z pewnością jest bardzo miła, pamiętaj że jesteś dla niej potencjalną klientką. Gdybyś miała pytania, chętnie pomożemy. Popieram Cavialinę, nie kupuj zwierzaka w zoologicznym. Napędzisz tym pseudohodowlę, która wiążę się z cierpieniem zwierząt. W dodatku możesz dostać parkę, zaciążone świnki lub chore.
 Popieram Cavialinę, nie kupuj zwierzaka w zoologicznym. Napędzisz tym pseudohodowlę, która wiążę się z cierpieniem zwierząt. W dodatku możesz dostać parkę, zaciążone świnki lub chore. 

I moja mama chce świnki które są młode.Jestem codziennie na tej stronie i tylko se mogę pooglądać.Ciągle oglądam świnki
 I moja mama chce świnki które są młode.Jestem codziennie na tej stronie i tylko se mogę pooglądać.Ciągle oglądam świnki  A na SPŚM są młode świnki morskie? I nie wiecie np.czy są młode świnki morskie z warszawy?A i zapytam się mamy.Czy np.mogłabym z SPŚM.
  A na SPŚM są młode świnki morskie? I nie wiecie np.czy są młode świnki morskie z warszawy?A i zapytam się mamy.Czy np.mogłabym z SPŚM. Nie pisz jednej wiadomości pod drugą.
 Nie pisz jednej wiadomości pod drugą. Uda ci się przekonać mamę jak podasz kilka takich powodów:
  Uda ci się przekonać mamę jak podasz kilka takich powodów: Co do malutkich to nie widzę aby teraz były, możesz zapytać.
 Co do malutkich to nie widzę aby teraz były, możesz zapytać.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości