.
.A co do puszystości - Rexa od US Teddy odróżnia praktycznie tylko łagodniejszy charakter - zewnętrznie wyglądają tak samo
 .
. .
. .
.sloneczko pisze:dimii pisze:Ale puszysty :3
Ja będę chciała łączyć 60 z 100, ale nie wiem czy wyjdzie
Udało Ci sie klatki połączyc?
 Na razie nie mam miejsca w pokoju. Klatki musiałyby stać na środku...
 Na razie nie mam miejsca w pokoju. Klatki musiałyby stać na środku... Podłożyłam...części rozkładanego,ośmiokątnego kojca
 Podłożyłam...części rozkładanego,ośmiokątnego kojca  
 Chyba by wystarczyła, też muszę zamierzyć
 Chyba by wystarczyła, też muszę zamierzyć  
 Czego się nie robi dla świnek...
 Czego się nie robi dla świnek... kuweta będzie koloru zielonego.
 kuweta będzie koloru zielonego.  później tylko świnka i urządzenie klatki
 później tylko świnka i urządzenie klatki  
 po malutku ją jakoś urządzamy , co myślicie  o niej ? pasowałby chyba jeszcze jakiś hamaczek nie?   pod matą jest żwirek pinio (cała paka na raz) a pod żwirkiem podkład seni,   i w takim układzie przy jednej śwince sprzątam co 2 tygodnie
  po malutku ją jakoś urządzamy , co myślicie  o niej ? pasowałby chyba jeszcze jakiś hamaczek nie?   pod matą jest żwirek pinio (cała paka na raz) a pod żwirkiem podkład seni,   i w takim układzie przy jednej śwince sprzątam co 2 tygodnie  naprawdę polecam takie rozwiązanie  małe świneczki siuśkają dość sporo ,  moja dużo wcina warzywek mokrych typu ogórek cukinia czy arbuzik więc dużo sika a w klatce jest sucho i  nic nie czuć, acha bobkuje w jednym miejscu koło poidłka  nie widać tego na zdjęciu i zastanawiam się nad kuwetką
  naprawdę polecam takie rozwiązanie  małe świneczki siuśkają dość sporo ,  moja dużo wcina warzywek mokrych typu ogórek cukinia czy arbuzik więc dużo sika a w klatce jest sucho i  nic nie czuć, acha bobkuje w jednym miejscu koło poidłka  nie widać tego na zdjęciu i zastanawiam się nad kuwetką 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości