wikkro pisze:najlbsze
vagina_denata pisze:Na pewno rozwojowi grzybicy sprzyja ciepłe i wilgotne środowisko. Na pewno też, grzybica nie bierze się z sufitu i samo środowisko nie wystarczy :p Jak jest z matą - ciężko powiedzieć, chyba nikt nie badał korelacji między jednym a drugim, więc można jedynie gdybać.
Na mój gust mata stanowi nie większe zagrożenie niż np. hamak, który też jest starannie przez świnki zasikiwany.
nugatka pisze:vagina_denata pisze:Na pewno rozwojowi grzybicy sprzyja ciepłe i wilgotne środowisko. Na pewno też, grzybica nie bierze się z sufitu i samo środowisko nie wystarczy :p Jak jest z matą - ciężko powiedzieć, chyba nikt nie badał korelacji między jednym a drugim, więc można jedynie gdybać.
Na mój gust mata stanowi nie większe zagrożenie niż np. hamak, który też jest starannie przez świnki zasikiwany.
Moi nie sikają na hamaku. Kajtek zeskakuje na dół, a Samsung się cofa, wisi pupką i puszcza fontannę na dół. Jedynie podetrze się hamakiem. Hamak zmieniam co 3 dni (mam 2, jeden wisi w klatce, drugi schnie i tak mam na zmianę).
U mnie dry-bed i mata to był niewypał.
Wróć do „Sprzątanie i podłoża”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości