Chanties pisze: za żadne skarby nie oddam Łatka ja go za bardzo kocham,nawet jeśli coś mu się stanie to płaczę bardzo długo i nie mogę sobie wybaczyć,więc proszę nie piszcie żebym go oddała bo w tej chwili też chce mi się płakać jak myślę o tym że ktoś by mi go zabrał
Chanties pisze:Ale mam też do was prośbę,nie straszcie mnie odebraniem Łatka bo ja naprawdę jestem strasznie zdenerwowana jak to czytam że po prostu płakać mi się chciało i przez całą noc prawie nie mogłam zasnąćdo dzisiaj się tego boję
Chanties pisze:ta świnka z ostatnich zdjęć musiała zostać uśpiona z ważnych powodów,płakałam wtedy przez 30 min. chyba ;(
Chanties"]obiecuję wam wszystkim ze nawet jeśli w pon. będzie zimno to będę mamę błagać o te pójście do weta [/quote] Po co NAM to obiecywać? Pójść do weta i już...
[quote="Chanties pisze:Więc sami teraz wiecie że on nie cierpi.I nie potrzebnie mnie tym jeszcze wystraszyliście.
Chanties pisze:Więc teraz chyba macie dowód że bardzo się staram,że aż postanowię sprzedać mój wymarzony telefon
Jeśli telefon będzie wystawiony to oczywiście podam link na dowód
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość