Fionka pisze:Klatka ładna, pewnie zadowolone z większej przestrzeni prosiakidomek świetny
Uważaj na ręcznik na dole, patrz czy nie jedzą nitek, bo świnki lubią tak skubać i wyciągać
Sama musiałam moim świnią zabrać ręczniczek, bo zjadały nitki, a to może im zaszkodzić
Fionka pisze:Nom moje zjadały, a też mi się wydawało, że tylko wyciągająa wyciąganie tych nitek traktowały jak pasje
dlatego wolałam im go całkowicie zabrać
i teraz tylko polarki jak już lub ściereczki bez możliwości wyciągania nitek
Marcian pisze:Kup matę łazienkową to unikniesz wnoszenia wiórek na ręcznik
I zamiast ręcznika kup w jakimś sklepie taką ściereczkę np. z mikrofibry ( jest mięciutka i bez nitek) jak nie masz żadnego innego materiału
merida91 pisze:A chciałam się pochwalićzamówiłam to cudo dla Orzecha i Ernesta ^^
http://www.keko.pl/ferplast-casita-100-96x57x56cm.html
Będę mieć albo pod koniec tygodnia albo w przyszłym
merida91 pisze:A chciałam się pochwalićzamówiłam to cudo dla Orzecha i Ernesta ^^
http://www.keko.pl/ferplast-casita-100-96x57x56cm.html
Będę mieć albo pod koniec tygodnia albo w przyszłym
ewelkka pisze:Marcian pisze:Kup matę łazienkową to unikniesz wnoszenia wiórek na ręcznik
I zamiast ręcznika kup w jakimś sklepie taką ściereczkę np. z mikrofibry ( jest mięciutka i bez nitek) jak nie masz żadnego innego materiału
właśnie domek chcę wyścielić tą matą łazienkową więc ściereczka już będzie zbędna
Fionka pisze:Sama mata łazienkowa dla świnki to jest za małobo może jej być zimno
A kolega domniemam miał na myśli, abyś kupiła matę łazienkową na całą klatkę i nie używała trocin
dzięki temu masz mniej sprzątania, bo pod taką matę zasłaniającą całą powierzchnię klatki wystarczy, że wkładasz żwirek drewniany i przy sprzątaniu wyciągasz tylko ten zasikany żwirek i zbierasz kupki z maty
i na taką matę kładzie się śwince kocyki, ściereczki, dlatego mimo, że masz matę to polecam włożyć ściereczkę do domku
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość