Oczekuję z niecierpliwością środy, kiedy to jedziemy po dwie świnkowe panienki i cały czas kombinuję jak tu odpowiednio przygotować klatkę, jakie akcesoria włożyć i przede wszystkim właśnie CZYM wyłożyć kuwetę, żeby dziewczynkom było możliwie wygodnie, a i żeby mnie też było bardziej komfortowo sprzątać
 W związku z tym mam pytanie - czy taką matę wkładacie do pralki i po wyciągnięciu nie jest w żaden sposób uszkodzona?  Nadaje się dalej do użytku dla świnek? A może lepiej czyścić ją ręcznie lub w ogóle zastosować inne rozwiązanie? Byłabym niezmiernie wdzięczna za wszelkie odpowiedzi, gdyż nigdy nie próbowałam takich eksperymentów, a nie chciałabym czegoś zepsuć
 W związku z tym mam pytanie - czy taką matę wkładacie do pralki i po wyciągnięciu nie jest w żaden sposób uszkodzona?  Nadaje się dalej do użytku dla świnek? A może lepiej czyścić ją ręcznie lub w ogóle zastosować inne rozwiązanie? Byłabym niezmiernie wdzięczna za wszelkie odpowiedzi, gdyż nigdy nie próbowałam takich eksperymentów, a nie chciałabym czegoś zepsuć  Jeżeli ktoś będzie zainteresowany postaram się także dodać zdjęcia maluchów kiedy będą już ze mną
 Jeżeli ktoś będzie zainteresowany postaram się także dodać zdjęcia maluchów kiedy będą już ze mną  

ale czyszczenie drybedu to porażka, nie używam go przez to. Co do warzyw -nie popadajmy w paranoję, 90% właścicieli podaje swoim świnkom kupne warzywa i zwierzaki żyją szczęśliwie,  w dzisiejszych czasach nie da się uniknąć "chemii "
 ale czyszczenie drybedu to porażka, nie używam go przez to. Co do warzyw -nie popadajmy w paranoję, 90% właścicieli podaje swoim świnkom kupne warzywa i zwierzaki żyją szczęśliwie,  w dzisiejszych czasach nie da się uniknąć "chemii "