Z racji wieku może Twój prosiak być na początku trochę zestresowany towarzystwem innej świnki.( w sensie że nie przywykła do kontaktu z innymi, co z czasem powinno minąć albo i wogóle nie wystąpi) Jednak jest też duży plus, jeśli kupisz małą świnke to przy tej różnicy wieku nie powinno być problemów przy ustalaniu hierarchii, starsza przejmie władze
 Z racji wieku może Twój prosiak być na początku trochę zestresowany towarzystwem innej świnki.( w sensie że nie przywykła do kontaktu z innymi, co z czasem powinno minąć albo i wogóle nie wystąpi) Jednak jest też duży plus, jeśli kupisz małą świnke to przy tej różnicy wieku nie powinno być problemów przy ustalaniu hierarchii, starsza przejmie władze  .  Z opisu wnioskuję że twojej śwince bardzo się tęskni za towarzystwem
.  Z opisu wnioskuję że twojej śwince bardzo się tęskni za towarzystwem  więc jak najbardziej polecam adopcje koleżanki.
 więc jak najbardziej polecam adopcje koleżanki. 
Olgi&Basia pisze:Nie wiem czy coś nie tak zrobiłam i ile razy jeszcze próbować, czy dać spokój skoro są rany? I co z tymi rankami mam zrobic?

jak otworze wybieg to Baśka wdrapuje mi się na ręce... Nie wiem czy są szanse ze jej to minie
 jak otworze wybieg to Baśka wdrapuje mi się na ręce... Nie wiem czy są szanse ze jej to minie 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości