Kurcze, ale musiałaś mieć stracha!
 Kurcze, ale musiałaś mieć stracha!Caviova pisze:To straszne
Kotone, a czy ty masz tą małą kulę, czy dużą?
 Ale wiem jedno, żadnych więcej wynalazków
 Ale wiem jedno, żadnych więcej wynalazków   Kula była chyba od firmy Trixie czy jakoś tak, nie dość że szerokie odstępy między pręcikami tak że mniejszy świń spokojnie wsadzi tam łepek to jeszcze z felernym zamknięciem! No szok!
 Kula była chyba od firmy Trixie czy jakoś tak, nie dość że szerokie odstępy między pręcikami tak że mniejszy świń spokojnie wsadzi tam łepek to jeszcze z felernym zamknięciem! No szok!   
 Peggy pisze:Jaka by nie była, to ja bym nie ryzykowała i chyba bym już z tej kuli zrezygnowałaKurcze, ale musiałaś mieć stracha!
Dobrze, że byłaś i nic mu się złego nie stało! Uff!
 Gdybym tylko wcześniej trafiła na ten post...ale cóż człowiek mądry po szkodzie
  Gdybym tylko wcześniej trafiła na ten post...ale cóż człowiek mądry po szkodzie   Dawno się tyle strachu nie najadłam. Przez głowe przeleciało mi milion najgorszych myśli, między innymi a co jeśli nie da się go stamtąd wyciągnąć? Albo jak się będzie dalej tak szarpał i skręci sobie kark? Albo uszkodzi kręgosłup....
 Dawno się tyle strachu nie najadłam. Przez głowe przeleciało mi milion najgorszych myśli, między innymi a co jeśli nie da się go stamtąd wyciągnąć? Albo jak się będzie dalej tak szarpał i skręci sobie kark? Albo uszkodzi kręgosłup....  Na szczęście udało mi się go wyjąc z klatki razem z tą kulą, nachyliłam ją pod odpowiednim kątem tak, że się z niej wysunął jakoś. No to był istny horror ale też dużo szczęścia mieliśmy. Dlatego przestrzegam przed tego rodzaju zabawkami. Nawet jeśli są nie wiem jak piękne i urocze, bezpieczeństwo naszych milusińskich jest najważniejsze.
 Na szczęście udało mi się go wyjąc z klatki razem z tą kulą, nachyliłam ją pod odpowiednim kątem tak, że się z niej wysunął jakoś. No to był istny horror ale też dużo szczęścia mieliśmy. Dlatego przestrzegam przed tego rodzaju zabawkami. Nawet jeśli są nie wiem jak piękne i urocze, bezpieczeństwo naszych milusińskich jest najważniejsze.
Darom pisze:aaa tak mówicie tylko, że te kule to ustrojstwo a sami tych kul używacie.
Nie Rozumiem tego

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości