Na pewno jeszcze wpadnę na to forum ( kto wie , może będę już miała świnka )
jumi22 pisze:1. Ile wynoszą miesięczne koszty posiadania świnki ? (ściółka,sianko,pokarm i inne)
2. Czy mogę mieć jedną świnkę ? (nie mam na razie wystarczających środków na dwie)
3. Czy świnka nie będzie się stresowała niewielkim pieskiem (rasa shih - tzu) ,który będzie od czasu do czasu przechodził obok klatki ?
4. Z jakim odstępem czasowym podawać warzywa ,sianko czy owoce ?
5. Mam używane małe poidełko po chomiku .Czy jest potrzeba wymienienia go na większe ?
6. Ile czasu świnka ma przebywać na wybiegu ( wybieg będzie w moim pokoju) ?
KaroKa pisze:Twoja Xsara je w jeden miesiąc pół paczki siana?Moje kończą drugą(w ciągu miesiąca),a Mochę mam od soboty.A to siano jest strasznie sprasowane,ogólnie moje świnie jedzą strasznie dużo siana.A i mam pytanie jakie i gdzie kupujesz żwirek 10zł za 7l.Ja cały czas wywalam za 7l po 20zł na Pets Dream,a reszta też ma mniej więcej taką samą cenę.
damianek333 pisze:2. Czy mogę mieć jedną świnkę ? (nie mam na razie wystarczających środków na dwie)
Możesz, lepiej mieć jedną świnkę w odpowiedniej dla niej klatce (min. 80cm długości) niż dwie które nie będą miały warunków.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości